Bezorgd wanneer het uitkomt
Dezelfde dag bezorgd in Harderwijk

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Wat zijn de beste magentron merken? Welke magnetron merk kopen?

Welke magnetron merk kopen?

Welke magnetron merk kopen? Deze vraag horen we vaak. In de huidige markt zie je soms door de bomen het bos niet meer. We vroegen het diverse monteurs om hun mening. We gaan uit van de beste prijs-kwaliteitverhouding, functies, technologie, en de service van fabrikanten.

Hierbij de top 3 beste magnetron merken. We gaan hier uit van betaalbare vrijstaande solo magentron.

3. Inventum MN207S Solo Magnetron, vrijstaande magnetron, 20 liter

Op nummer 3 staat de populaire inventum MN207S. Vorig jaar door kieskeurig als best beoordeeld. Erg compact (20 liter), chique RVS design, 5 magnetronstanden en een vermogen van 800 watt.

inventum MN207S solo magnetron
inventum MN207S solo magnetron

2. Samsung MS28F303TAS/EN – Solo magnetron

Op nummer 2 staat de Samsung MS28F303TAS solo magnetron. Met maar liefst 16 verschillende programma’s, heeft de Samsung solo magnetron een uitgebreide bediening. Tevens heeft de Samsung MS28F303TAS solo magnetron  keramische binnenwanden, hierdoor is het makkelijk schoon te maken.

https://bonapi.shop

Koop de Solo magnetron 28L | MS28F303TAS | Samsung NL

1. Severin MW 7757 Solo Magnetron, Zwart, Vrijstaande Magnetron

Totaal onverwacht is deze Duitse underdog op nummer 1 belandt. De Severin MW 7757 solo magnetron is een vrijstaande magnetron in een chique zwarte kleur. Door de inverter technologie gaat ontdooien en opwarmen gelijkmatig. Dit is vooral belangrijk bij kwetsbare voeding als vis en vlees, zo behoud je de gezonde voedingsstoffen. Erg simpel te bedienen door de LED Touch en Easy Select bediening. 

Tijdelijk in de aanbieding op onze webshop : Severin MW 7757 Solo Magnetron, Zwart, Vrijstaande Magnetron | (interdio.nl)

mw 7757
mw 7757

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop