Bezorgd wanneer het uitkomt
Dezelfde dag bezorgd in Harderwijk

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Over ons

Service Partner: Interdio: is onderdeel van de Europese inkoop- en marketingorganisatie met meer dan 5000 winkels verspreid over 7 landen in Europa. 

Service Partner: Interdio staat voor service, kwaliteit, vakkennis en persoonlijke aandacht voor concurrerende prijzen. Niet voor niets zeggen we dan ook ” Onze service maakt het verschil! “

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, repareren, en onderhouden van huishoudelijk, vrijstaand, en inbouw apparatuur. Wij leveren bekende en minder bekende merken uit onze zeer groot assortiment voor zeer scherpe prijzen. Zowel voor huishoudelijk gebruik bij u thuis, als ook voor professioneel gebruik bij bedrijven, kantoren, kantines etc. Ons assortiment bestaat uit alle huishoudelijke apparaten bijvoorbeeld; professionele wasmachines, drogers, afwasautomaten en al uw inbouwapparatuur. Ook voor TV’s, home cinema sets, telefoons. Kortom alles wat u nodig heeft in huis.  

Missie Interdio:

Leveren, onderhouden en repareren van elektronische producten dat unieke behoeften en verwachtingen van elke klant tevredenstellen. Met het oog daarop beschikken wij over een onderscheidende service, vaktechnische kennis, inkoopmogelijkheden en een showroom.

Visie Interdio:

Het beste bedrijf worden in consumentenelektronica in de ogen van onze klanten, leveranciers, aandeelhouders en gemeenschappen.

Lid Uneto-vni: www.unetovni.nl 

witgoed, inbouw, wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, lcd tv, led tv, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Nunspeet, t Harde, Wezep, Elburg, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Almere, Apeldoorn

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop