Bezorgd wanneer het uitkomt
Dezelfde dag bezorgd in Harderwijk

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Over ons

Haluk (ook wel Luuk de Monteur genoemd onder klanten) heeft tussen 1982-1986 elektrotechniek gestudeerd aan de technische universiteit van Tekirdag in Turkije. Al tijdens zijn studie had Luuk een baantje bij een radio reparatiewinkel in het centrum van Tekirdag. Op jonge leeftijd heeft hij jarenlang meegelopen met elektromonteurs en een tal van elektrische apparaten zelfstandig gerepareerd, waaronder radio’s en beeldbuis televisies.

Na zijn studie heeft Luuk in Ankara bij verschillende bedrijven als elektromonteur gewerkt en een eigen bedrijf opgericht in elektronica met een reparatiedienst. Eind jaren 80 is Luuk door huwelijk geëmigreerd naar Nederland. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als technicus bij een plastic fabriek in Amsterdam heeft Luuk besloten een elektronicawinkel met werkplaats op te richten.

Zo is Interdio Electronics in 1989 opgericht op de Herderlaan in Ermelo. Met zijn kameraad Patrick heeft Luuk veel klanten geholpen met defecte apparaten en nieuwe apparaten geleverd en geïnstalleerd. In 2000 is Interdio verhuisd naar de binnenstad van Harderwijk (Grote Oosterwijck). Hier is assortiment uitgebreid naar meer bruingoed en witgoed. En in 2006 is Interdio verhuisd naar de huidige locatie op de Nassaulaan in Harderwijk (Tweelingstad).

Eerste bestelbus van Interdio (1989, Herderlaan):

In 2006 is Interdio aangesloten bij ServicePartner (onderdeel van ElectronicPartner). Dit is een Europese inkoop- en marketingorganisatie met meer dan 5000 winkels verspreid over 7 landen in Europa.

Service Partner: Interdio staat voor service, kwaliteit, vakkennis en persoonlijke aandacht. Niet voor niets zeggen we dan ook ” Onze service maakt het verschil! “

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, repareren, en onderhouden van huishoudelijk, vrijstaand, en inbouw apparatuur. Wij leveren bekende en minder bekende merken uit onze zeer groot assortiment voor zeer scherpe prijzen. Zowel voor huishoudelijk gebruik bij u thuis, als ook voor professioneel gebruik bij bedrijven, kantoren, kantines etc. Ons assortiment bestaat uit alle huishoudelijke apparaten bijvoorbeeld; wasmachines, drogers, afwasautomaten en al uw inbouwapparatuur. Ook voor TV’s, home cinema sets, telefoons. Kortom alles wat u nodig heeft in huis.  

Luuk op de elektronicabeurs (2023, Barneveld):

Missie Interdio:

Als full service bedrijf is onze missie om kwaliteit apparatuur te leveren en levensduur van apparaten te verlengen door vakkundige reparatie. Zo kunnen onze klanten apparaten langer gebruiken, besparen op kosten van aanschaf, en is het repareren minder belastend voor het milieu.

Visie Interdio:

Het beste bedrijf worden in consumentenelektronica in de ogen van onze klanten, leveranciers, aandeelhouders en gemeenschappen binnen regio Veluwe en omgeving.

Lid Uneto-vni: www.unetovni.nl 

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop