Bezorgd wanneer het uitkomt
Dezelfde dag bezorgd in Harderwijk

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Wat is het verschil tussen Qled en Oled TVs?

Qled televisies (ookwel Quantum TVs genoemd)

In de winkel en op internet komen we vaak de term qled tvs tegen. Eigenlijk is de qled tv geen nieuwe techniek. Qled tvs zijn de gewone lcd tvs, maar met extra nanokristallen, ookwel quantum dots genoemd. Deze quantum dots zorgen ervoor dat de kleuren beter naar voren komen. Met Qled proberen de meeste tv fabrikanten een nieuwe marketing strategie te positioneren.

Oled televisies (ookwel Organic TV genoemd)

Oled werd al gebruikt op schermen van smartphones. Omdat Oled techniek vrij duur is, kon het nog niet op grote TVs worden geïmplementeerd. De pixels van Oled TVs geven licht als er stroom doorheen komt. Er is geen backlight nodig, omdat de pixels zelf licht geven.

Qled of Oled TV kopen?

Qled televisies hebben een voorsprong qua helderheid. Maar Oled TVs doen het beter in donkere ruimtes en hebben een bredere kijkhoek.

Voor meer advies kunt u terecht in onze showroom : www.interdio.nl

Tags: qled vs oled tvs, qled televisie verschil oled, oled of qled televisie kopen, oled tv harderwijk, oled tv ermelo, oled tv putten, oled tv nunspeet, qled tv harderwijk, qled tv ermelo, qled tv puten, qled tv nunspeet, qled vs oled tvs, qled televisie verschil oled, oled of qled televisie kopen, oled tv harderwijk, oled tv ermelo, oled tv putten, oled tv nunspeet, qled tv harderwijk, qled tv ermelo, qled tv puten, qled tv nunspeet, qled vs oled tvs, qled televisie verschil oled, oled of qled televisie kopen, oled tv harderwijk, oled tv ermelo, oled tv putten, oled tv nunspeet, qled tv harderwijk, qled tv ermelo, qled tv puten, qled tv nunspeet,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop