Bezorgd wanneer het uitkomt
Dezelfde dag bezorgd in Harderwijk

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Waar moet je op letten bij een nieuwe wasmachine?

Tags: wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten

Koolborstelloze motor (inductiemotor)

Bij het kopen van een nieuwe wasmachine is het belangrijk om rekening te houden met de motor van de wasmachine. Bij een koolborstel motor is er onderhoud nodig na +/- 800 wasbeurten (ook afhankelijk van welke merk wasmachine). De koolborstels moeten worden vervangen, want anders draait de trommel niet meer. Bij een wasmachine met een inductiemotor wordt techniek gebruikt zonder koolborstels. Dit betekent dat u koolborstels niet hoeft te vervangen. het kan een dure reparatie worden, meeste wasmachine monteurs bereken gemiddeld 85 – 110 euro voor het vervangen van koolborstels. Aanschafprijs van een wasmachine met een inductiemotor ligt wel iets hoger, maar meestal geven wasmachine fabrikanten op een inductiemotor ook 5 á 10 jaar garantie.

Energieklasse wasmachine

Nog een belangrijke punt om rekening mee te houden is de energieklasse van de wasmachine. Hoe zuiniger een wasmachine des te meer u bespaart op water en elektriciteit. Alhoewel een zuinige wasmachine meestal ook betekent dat was minder droog eruit komt, en dat het langer voordat de was klaar is.

Automatische dosering

Wasmachines worden tegenwoordig steeds slimmer, net zoals veel andere elektronische producten. Wasmachines met een automatische dosering functie doseert de wasmiddel automatisch, zodat u niet steeds hoeft in te schatten hoeveel er in moet. Hier kunt u veel mee besparen. Ten eerste is het niet altijd nodig om telkens wasmiddel te vullen, waarop u bespaart op wasmiddel. Ook is het veel beter voor uw kleding om niet een overdosis aan wasmiddel bij iedere was te gebruiken. Te veel wasmiddel is tevens ook slecht voor uw wasmachine. Een wasmachine met een auto dosering functie is de Bosch i-DOS, maar steeds meer wasmachine fabrikanten zien de nut en de toekomst van een auto dosering functie bij een wasmachine.

Toeren, startuitstel, display en andere specs

Een wasmachine met 1600 toeren betekent niet altijd dat het goede wasmachine is. Meeste ketenmodellen wasmachines of wasmachine bestemd voor online verkoop gooien ze alle specificaties omhoog zoals de toeren. Maar als met elke wasje met 1600 toeren wast, kan de wasmachine op korte termijn storingen leveren.

Startuitstel bij een wasmachine is handig als men een dag/nacht tarief heeft, en daarnaast is het ook handig als er een display is, zodat er een indicatie is van wanneer de was klaar is.

Welke merk wasmachine kopen?

Merk betekent niet altijd alles bij een wasmachine. Zo heeft Bosch een Exclusive lijn en een goedkoper lijn. De Exclusive lijn heeft vooral duurdere maar kwalitatief top wasmachines. Daarnaast heeft Beko ook dezelfde concept. Beko heeft een Selective lijn met stevige top wasmachines, en een goedkoper lijn met minder stevige maar goedkope wasmachines. Vooral grote ketens en internetwinkels bieden de goedkope lijn aan. Om de exclusieve lijn van wasmachines aan te bieden moet het bedrijf een exclusieve vakhandel zijn met een eigen technische dienst. Daarnaast is het zo dat goedkope modellen vaak van kunststof onderdelen zijn gemaakt, waardoor reparatie vaak niet mogelijk is. Ons advies is daarom om eerst bij u zelf na te gaan of u een wegwerp wasmachine zoekt of een wasmachine voor de langere termijn. Als u een wasmachine voor de langere termijn zoekt, adviseren wij u : Bosch Exclusive, Beko Selective, Miele, Whirlpool, Bauknecht, AEG, en Electrolux. Er zijn ook nieuwe wasmachine fabrikanten op de markt. Let op dat de meeste nieuwe wasmachine fabrikanten meestal geen onderdelen kunnen leveren.

Tags: wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten, wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten wasmachine kopen, welke wasmachine kopen, beste wasmachines, welke merk wasmachine kopen, wasmachine kopen, beste wasmachines, welke wasmachine kopen, wasmachine harderwijk, wasmachine putten, wasmachine ermelo, wasmachine nunspeet, wasmachine lelystad, wasmachine zeewolde, wasmachine dronten

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop