Hotpoint Ariston MWHA 2824 x

  • Beschrijving
  • Meer details

Hotpoint Ariston MWHA 2824 x, magnetron

  • Mooie zwarte magnetron van Hotpoint is voorzien van een magnetron, heteluchtoven en grillfunctie. Daarnaast is deze Hotpoint magnetron voorzien van een digitaal display en draaiplateau. Hij is zeer gemakkelijk te bedienen en heeft een capaciteit van 28 liter. Hij wordt geleverd met drie handige accessoires en de MWHA2824X combimagnetron is multifunctioneel want hij beschikt over 10 voorgeprogrammeerde instellingen.
  • Hotpoint Ariston MWHA 2824 x, magnetron kopen, magnetron aanbiedingen

Veelzijdige elektrische bakoven die kan bakken, roosteren, grillen en ontdooien. De oven heeft een inhoud van 30 liter. Zeer gebruiksvriendelijke bediening.

Multifunctionele oven

Deze oven met draaispit biedt u een compacte, maar complete oven. Bakken, grillen, roosteren en ontdooien, het kan met deze oven. Kies uit alleen onderwarmte, boven- en onderwarmte met hetelucht, hetelucht met draaispit of de ontdooifunctie. De 'easy to clean' coating aan de binnenzijde van de oven zorgt er voor dat u deze eenvoudig kunt reinigen. Met de bijgeleverde handgreep kunt u makkelijk de bakplaat, het rooster of het draaispit uit de hete oven halen.