AEG DB5210

  • Beschrijving
  • Meer details

AEG DB5210, stoomstrijkijzer, strijkijzer kopen

  • Het 4SafetyPlus DB5210 2200W strijkijzer van AEG is een uitstekend presterend strijkijzer met verschillende geavanceerde veiligheidsfuncties waarmee u goed voor uw kleding en huis kunt zorgen. Een groot aantal functies levert maximale veiligheid voor u: de drievoudige automatische veiligheidsuitschakeling, schakelt uw strijkijzer automatisch uit na een periode van inactiviteit.
  • En de ThermoSafe™ hete onderkant-indicator laat u weten wanneer de temperatuur van de strijkzool lager is dan 40°C (door van rood naar zwart te veranderen), zelfs wanneer het strijkijzer niet meer in het stopcontact zit, zodat u altijd zeker weet dat het veilig is om uw strijkijzer op te bergen. En met de gepatenteerde XL rubberen basis voor maximale stabiliteit en het veiligheidsalarm kunt u uw kleding en huis te allen tijde veilig houden. Met dit strijkijzer hoeft u ook niet in te leveren op de prestaties.
  • Het XL 300 ml waterreservoir, 100 g stoomstoot die stoom gelijkmatig uitstoot over uw kleding en Glissium™80TM-strijkzool voor superieure glijprestaties zorgen ervoor dat uw kleding er als nieuw uitziet en voelt.
  • AEG DB5210, stoomstrijkijzer, strijkijzer kopen, aanbieding, goedkope, voordelige stoomstrijkijzer

Type stoom

Vermogen 2100 watt

Reisstrijkijzer Nee

Type strijkzool

Ultragliss Diffusion

Lengte snoer 2 m

Tuimelsnoer Ja

Inhoud waterreservoir 300 ml

Regelbare stoom Ja

Continue stoom 35 g/min.

Meer info: www.tefal.nl