Bosch SMS85M62EU Vaatwasser

  • Beschrijving
  • Meer details

E: Energieklasse A++

Resttijdaanduiding

Aantal couverts: 13

Spoelprogramma's: 5

Vaatwasser, Bosch, Witgoed, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg, Biddinghuizen, Nijkerk, Zeewolde

De SMS85M62EU vaatwasser van Bosch heeft ruimte voor maar liefst 13 couverts. De vaatwasser met glasbeschermingstechniek heeft 5 wasprogramma's waaronder Eco-, TurboSpeed 20 minuten- en een Snel 65 gradenprogramma.

Programma’s

De Bosch SMS85M62 vaatwasser is voorzien van vijf verschillende programma’s waaronder een Eco-,TurboSpeed 20 minuten- en een Snel 65 gradenprogramma. Extra functies op deze Bosch vaatwasser zijn Intensive Zone, VarioSpeed, Hygiëne Plus en Extra Droog.

Bediening

U kunt deze Bosch SMS85M62 vaatwasser bedienen door middel van handige tiptoetsen. Het digitale display met rode indicatie deze geeft de resttijdindicatie in minuten weer. Verder klinkt er een geluidssignaal bij het einde van het programma en kunt u gebruik maken van de starttijdvoorkeuze (1-24 uur).

Indeling

De ruimte in deze Bosch SMS69U12EU is groot genoeg voor het servies van 13 personen. VarioFlex servieskorven zitten ook bij dit apparaat. De verstelbare bovenkorf met RackMatic indeling kunt u op drie standen zetten. Verder heeft de vaatwasser twee neerklapbare steunen in de bovenkorf.

Veiligheid

De Bosch SMS85M62 vaatwasser heeft een Aquastop met levenslange garantie. De deur laat zich makkelijk openen en sluiten. het beste resultaat biedt de vaatwasser met de Aquasensor en de beladingsensor.