Whirlpool Atlanta A Afvoerdroger

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Energie efficiëncyklasse: energieklasse: C
  • Startuitstel
  • Display
  • Droger, Witgoed, wasdroger Harderwijk, wasdroger Ermelo, wasdroger Putten, wasdroger Nunspeet, wasdroger Elburg, wasdroger Biddinghuizen, wasdroger Nijkerk, wasdroger Zeewolde, wasdroger reparatie Harderwijk
  • www.whirlpool.nl

Luchtafvoerdroogautomaat met 6th Sense® technologie, capaciteit 7 kg, energieklasse C Atlanta A

Whirlpool Atlanta A luchtafvoerdroogautomaat. De droogautomaat is voorzien van de 6th Sense® technologie en energieklasse C. Een energiezuinige droogautomaat die efficiënt gebruik maakt van tijd en energie.

6th Sense® technologie

De unieke 6th Sense® technologie van Whirlpool behandelt het meest delicate wasgoed met de grootste zorg. Uw wasgoed wordt sneller en efficiënter gedroogd en blijft veel langer mooi. Tijdens het drogen meten sensoren voortdurend de vochtigheidsgraad in de trommel en passen automatisch de droogtijd en de temperatuur aan. Voor een perfect droogresultaat met een optimaal verbruik van energie en tijd.

Hoe werkt de 6th Sense® technologie?

Voelen.
Sensoren meten voortdurend de vochtigheidsgraad van het wasgoed.

Aanpassen.
Afhankelijk van deze vochtigheidsgraad worden de programmaduur en de temperatuur automatisch aangepast.

Controleren.
De droogcyclus wordt voortdurend gecontroleerd voor een perfect droogresultaat van al uw wasgoed.

Gelijkmatig gedroogd wasgoed

Dankzij de stilstaande achterwand van de droogautomaat, wordt de unieke diagonale airflow gecreëerd. De luchtstroom in de Whirlpool droogautomaten wordt diagonaal van boven naar beneden door het wasgoed geblazen, waardoor dit gelijkmatig en snel wordt gedroogd.

Delicaat+ programma

Voortaan kunt u uw delicate kleding ook toevertrouwen aan de Whirlpool 6th Sense® droogautomaten dankzij het speciale Delicaat+ programma. Met sterk gereduceerde temperatuur kunt u tot 2,5 kg delicate stoffen zoals nylon, polyester en lycra zeer zacht en gelijkmatig drogen.

Trommelinhoud 7 kg

Ook met een trommelinhoud van 7 kg garanderen de Whirlpool droogautomaten een perfect droogresultaat. Bovendien heeft u minder droogbeurten nodig om uw kleding te drogen, wat uiteraard een besparing in energie en tijd oplevert.